Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vaše komentáře

Váš komentář k těmto stránkám.



 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ruiny

(Michal, 23. 5. 2008 16:33)

Ja mam prave pocit, ze je vsechno celkem slusne zabednene - mimo skoly a panelaku na BD. Asi nemam instinkt narkomana, abych dokazal najit cesticku do zadaneho objektu. Ten stab je tedy ktery? Kdybys nekdy vyrazel na vypravu po ruinach, rad bych se pridal.

Díky za příspěvek.

(Admin Milovky, 23. 5. 2008 12:00)

Do objektů , které jsou zchátralé je stále volný přístup, ale je to myšleno tak, že tyto budovy nejsou zabezpečené proti vstupu nepovolaných osob. Jsou majetkem někoho a navíc uvnitř hrozí, že si můžete přivodit nějaká zranění nebo objekt poškodit víc než je.Jinak jsem se koukal na Vaše stránky, jsou taky bezva :-))

Dobry!

(Michal, 23. 5. 2008 10:45)

Ahoj, dobry stranky, video o skole a parkovani vyborne, uz ti nekdo vynadal za opravnenou kritiku? Prosimte, ten stab je i dnes volne pristupny? Je to ta budova co nejbliz Benatecke Vrutici? Rad bych tam neco vyfotil, dokud to neni prestavene do obrazoveho archivu, ktery tak nejak pate pres dvevate delame na loveville.beruna.cz Diky za pripadne info sun.ra@seznam.cz

Mateřské školky v Milovicích

(Admin, 22. 4. 2008 12:12)

Určitě se budu snažit získat co nejvíc informací co se týče MŠ i ZŠ. Sousedce nedávno také nevzaly dítě do školky. Měl by s tím už někdo něco dělat. Co se týče rozpadlé budovy ZŠ v ul. Komenského vlastníkem je již obec.Dám vědět až zjistím více.

Mateřská škola Sluníčko

(pavla, 22. 4. 2008 12:05)

Možná ještě chybí něco o mateřské škole Sluníčko, která má sice kapacitu 300 dětí, ale umístit dítě do školky na polovinu dne je problém. Možná by nebylo marné zkusit zjistit, jak to bude dál. Zvlášť když se v roce 2007 narodilo v Milovicích 236 dětí.

Mateřské centrum Milovice

(Petra Dobiášová, 3. 4. 2008 2:43)

Dobrý den, prosím o aktualizaci odkazu na web stránky Mateřského centra Milovice. Nové jsou www.mcmilovice.cz

Děkuji
Petra Dobiášová

PS: Stránky jsem dnes viděla poprvé a jsou skvělé. Již rok se marně pokouším dokopat MěÚ, aby na webu města zveřejnilo odkazy na různé neziskovky a instituce zde působící - zatím marně. Pokud byste měl chuť je zveřejnit u vás, budu jen ráda.
dobiasova.petra@seznam.cz

Elektrizace

(David, 13. 1. 2008 10:27)

Zajímalo by mě jestli bude jezdit místo vlaku autobus po dobu elektrizace.Mohl by jezdit přes Armádní.