Jdi na obsah Jdi na menu
 


O Milovickém Echu

22. 1. 2011

echo.jpg

Vážení spoluobčané,

jednou z prvních – snad pozitivně přijatých – změn roku 2011 budou novinky ohledně Milovického Echa, našeho městského časopisu.

Snažili jsme se vyslyšet vaše požadavky i inspirativní nápady. Věříme, že budete spokojeni jak s novým formátem, tak i novou grafickou úpravou. A především faktem, že Milovické Echo bude od ledna, respektive únorového čísla, roznášeno do vašich schránek ZDARMA. Noviny budou k dispozici i na obvyklých místech – u nás na úřadě, v obchodech, knihovně apod. Předem se těšíme na vaše reakce.

 

Níže uvádíme několik hlavních bodů, které by vás mohly zajímat:

1. Zachován zůstává název, stejně jako vydavatel (Město Milovice).

2. Sníží se celkový rozpočet na výrobu a tím i výdaj z pokladny Města Milovice. Přitom náklad stoupne na 5 000 kusů, aby se noviny dostaly k co nejvíce čtenářům.

3. Změní se formát (nově A), Echo bude mít zatím 4 celobarevné strany – přibývat mohou v závislosti na inzerci. Řada rubrik, včetně zpráv z jednání rady a zastupitelstva města, se přenese na web Města Milovice.

4. Autorský kolektiv zůstává stejný, pouze bude vypomáhat externí editor pan Jiří Hlinka. Odpovědnou redaktorkou bude paní Marcela Říhová.

5. Malé úpravy budou v ceně inzerce – snaha je, aby byl titul do 1 roku zcela samofinancovatelný, bez dotace z rozpočtu města.

Doufáme, že až ke konci ledna Echo najdete ve své schránce či u nás na úřadě, případně jinde v Milovicích, oceníte jeho proměnu.

Vše další se dozvíte jak na stránkách Echa, tak na webu Města Milovice.

Za Město i redakci děkujeme všem, kteří odvedli na dosavadních novinách ohromný kus práce –  v čele s Ing. Josefem Hodkem. 

 

Lukáš Pilc, starosta

Marcela Říhová, místostarostka