Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milovický Votvírák 2008

15. 6. 2008

Vo Milovickým „Votvíráku 2008“ vobecně J

 

Obrazek

Nevyužitý areál letiště Boží dar má jedno z praktických využití. Festival, který otevírá sezónu rockových festivalů, zabral část přistávací plochy letiště v Milovicích. Mnoho fanoušků nejen rockové hudby mohlo postavit své stany přímo v přilehlém stanovém městečku, které bylo vybaveno toaletami a umývárnami na úrovni. ObrazekVe stanovém městečku se nacházelo velké kryté restaurační zařízení a několik dalších stánků. Byla zde i úschovna cenností a zavazadel. Kolem areálu bylo vidět i Policii, která nekontrolovala jen řidiče, ale procházela i stanové městečko, kde působila preventivně.Obrazek

Před vstupem do festivalového areálu prováděla ochranka kontrolu, zda u sebe nemají příchozí zakázané předměty. Po nezbytné kontrole příjemné hostesky rozdávaly letáky, které zvaly na další kulturní akce. V letácích byl samozřejmě i program „Votvíráku“. Bezpečnost kromě ochranky zajišťovala i záchranná služba a hasiči. 

Po příchodu si pak každý mohl vybrat dle libosti program, který jej zaujal.  Mnoho stánků s občerstvením uvnitř areálu nabízelo jídlo i pití rozličných druhů i různých chutí. Uvnitř byla k nalezení i místa, kde se dala například ochutnat vodní dýmka nebo nakoupit suvenýry. Kino, paintball, rockové koncerty, hip-hopová scéna, bruslení. O zábavu bylo postaráno. Počasí první dva dny festivalu moc nepřálo, ale tomu, kdo se nechal unést výbornou atmosférou, to nevadilo. O kvalitě festivalu z pohledu návštěvníka se opravdu nedá pochybovat.

-JB-