Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jedna paní zase mluvila.

1. 9. 2010

Jedna paní opět povídala

drbna.jpgV Milovicích má v centru Milten vyrůst penzion s bazénem. Koupat se v bazénu budou jen členové klubu Milten. Někde v místě mezi Tescem a Rabatem má vyrůst malá pobočka Komerční banky. Mají být modernizovány a upraveny zóny s parkováním v ulicích Braniborská, Spojovací a Komenského. V těchto ulicích má být klidová zóna s různými zálivy pro parkování vozidel, retardéry pro zpomalení provozu. V ulici Komenského má být vybudováno naproti domu č.p.580 parkoviště s šikmým stáním se zatravňovací dlažbou. Přístupová komunikace na parkoviště s obsluhou v ulici Komenského u kotelny má být opravena a vedena dále okolo parkoviště až do ulice Armádní. Také má být osazena veřejným osvětlením. Nová čerpací stanice bude vybudována v ulici Ostravská poblíž železničního přejezdu.

         Tyto informace nemám nijak potvrzené a údaje zde uvedené se nemusí zakládat na pravdě, mohou být smyšlené. Je ovšem pravděpodobné, že některé uvedené informace pravdivé budou. Jaká je pravděpodobnost? Stačí když zhodnotíte starší články se současným stavem:-) Jak se říká: "Na každém šprochu pravdy trochu."

-JB-

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Znáte?

(Helča, 12. 4. 2013 12:25)

Zdravím Vás. Mezi čtenáři se právě šíří ojedinělá metoda, jak vydělat peníze - vhodná pro lidi, co jsou doma :-) Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a jsem tím fascinována!! Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak toho využívám na maximum. Více info na Nadhled.Web2001.cz