Jdi na obsah Jdi na menu
 


Schválili poplatky ze vstupného, Votvírák to nepoloží

22. 2. 2011

Milovice - Všichni organizátoři zaplatí v Milovicích ze vstupného pět procent, maximálně však 850 tisíc korun.

votvirak.jpg

Problém s placením poplatků ze vstupného je v Milovicích vyřešen. Zastupitelé schválili novou vyhlášku, ze které vyplývá, že každý pořadatel zaplatí městu pět procent ze vstupného, ale maximálně do výše 850 tisíc korun.

A to je přesně částka, kterou nabídla radnici agentura pořádající světový festival Sonisphere. Pokud by totiž platila neomezená částka a na jeden z největších festivalů v Evropě přijelo jen třicet tisíc fanoušků, za Sonisphere by pořadatelé městu museli při průměrné ceně vstupenky 1 700 korun podle nových pravidel zaplatit přes 2,5 milionu korun, na což by nepřistoupili a město by nemělo nic.

Více se to ovšem dotkne místního festivalu Votvírák, za který pořadatelé chtějí symbolickou cenu 100 korun. Při stejném množství návštěvníků zaplatí pořádající agentura městu 150 tisíc korun, což je i tak dost. „Očekávali jsme, že nás město více podrží, ale i tak to nějak zvládneme. Tyto podmínky pro nás nejsou nepřekonatelné. Předpokládám, že k dohodě s městem dojde a festival Votvírák bude,“ uvedl Roman Fejt, jednatel společnosti Votvírák.

Zdá se tedy, že oblíbená a tradiční akce přivítá své fanoušky od 17. do 19. června na letišti Boží Dar.

Autor: DENÍK/ Milena Jínová

Odkaz na originál článek naleznete: ZDE

Festivalová sobota na Votvíráku zabaví každého návštěvníka

17.2.2011

Sobotní večer na Festivalu Votvírák bezesporu vyvrcholí hvězdným trojlístkem skupin Chinaski, No Name a úřadujících slovenských zlatých slavíků skupiny Desmod, které si jistě nenechá ujít žádný příznivec české a slovenské hudby.

O Vaši pohodu na této stage se dále budou starat Xindl X a Janek Ledecký, odpoledne se o přízeň především mladších návštěvnic festivalu bude ucházet Miro Šmajda, a tak jako v minulých letech vystoupí úspěšní O5 Radeček.

V rukávu si schováváme ještě jedno překvapení podvečerního programu, které potěší a pobaví současně.

Nezapomeňte – v sobotu 18.6. 2011 to Festival Votvírák rozjíždí už ve 12,30!!!

 

votvirak.jpg

Hip hop stage festivalu Votvírák


KDY: V pátek a v sobotu 17. až 19.6. 2011
KDE: Milovice (bývalý vojenský prostor, cca 25 km od Prahy směr Mladá Boleslav)
KDO: RYTMUS, PSH, PRAGO UNION + LIVĚ BAND, MOJA REČ, DJ WICH & RASCO - THE UNTOUCHABLES, PIO SQUAD, TY NIKDY LABEL SHOWCASE (IdeaFatte, Rest & DJ Fatte, Ryes, Paulie Garand), TAFROB & DJ MAZTAH, STRAPO & DJ SPINHANDZ /SK/, SERGEI BARRACUDA & ADYOS, SEDLÁCI (LÚZER & RESET) /SK/, GAMBRZ REPRS, SODOMA GOMORA (ŘEZNÍK & DE SADE), BONUS, LEDnICE (ELKA, MATHEUS A KALIM), MC GEY, MICHAL CIMALA & DRNDRN, PAPA FINI

 



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

All internet will be CRASHED with XEvil!?

(MashaBus, 14. 12. 2017 2:00)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

ronrogers

(thanks, 28. 6. 2017 6:05)

Visit https://www.essayguardian.com/