Jdi na obsah Jdi na menu
 


O čem se mluví.

10. 4. 2008

Drby, klevety a co jsem zaslechl

 

Je fajn procházet se po Milovicích a vidět, jak se toto město vyvíjí. Pozorujeme nové stavby i ty rekonstruované. Potkáváme nové tváře a stále přibývají maminky s kočárky. Sem tam se objeví nový obchod, nové lavičky a  nové cestičky v parku. Je toho zkrátka dost. Pak si povídáte se svými sousedy a už je to tady.....hele co je na tom pravdy, že....? Odpověď zní často „No to nevím to jsem jen zaslechl ve vlaku.“

 

Mám pro vás pár informací, které jsem pochytil stejným nebo podobným způsobem. Neberte to jako fakt. Berte to jako drb.Obrazek

Říká se, že naproti prodejně Plus bude vyroste nová prodejna Tesco a že by měla do června stát. Také se říká, že se konečně tento rok bude dělat na elektrizaci místní tratě z Milovic do Lysé. Tato informace se odněkud bere, ale každý rok. Možná je to vábnička realitních kanceláří. Přímý spoj by urychlil spojení s hlavním městem a zvýšil cenu nemovitostí. Také jsem zaslechl, že v Milovicích vznikne konečně pobočka České spořitelny. Záhadou je kde by měla být tato pobočka umístěna. Také se mluví o domech, které bude v Milovicích stavět firma Švestka. Tyto domky mají stát v okolí italského hřbitova. Snad okolní prostředí zkrášlí.

Kromě drbů jsem ještě řešil s úřadem dopravní značení a neposlušné řidiče. Bylo mi slušně řečeno, že je potřeba zřídit městskou policii, ale město na ní zatím nemá.

No a to je tak vše, co by se týkalo různých drbů, co kolují po Milovicích. Příště si přečtěte další příspěvek v nově zřízené rubrice. Své příspěvky můžete posílat i vy :-)

(Tyto takzvané drby najdete později v nové rubrice-"Co se říká.")

 

 

 

-JB-

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Tesco

(Zdenča, 28. 4. 2008 21:08)

Je to fakt Tesco tu bude a není to fáma. Otevírá již 14.července 2008. Náborové centrum je v Kulturním středisku Mladá v 1.patře na Nám.30. června. Otevřeno je Po-Pá 8:00-16:30 a Tesco hledá pracovníky obchodního provozu-prodavače.

Tesco

(Pavel, 10. 4. 2008 12:32)

Dnes jsem jel kolem Plusu a naproti už je cedule s nápisem Tesco. Nelenil jsem a zjistil, že od pondělí 14.4. má probíhat nábor nových pracovníků na různé pozice. Náborová kancelář prý bude umístěna v kulturním centru Mladá v prvním patře. Prý to má být postavené v červenci.Takže žádná fáma.Do Milovic přibude konkurence.
Zdravím Pája