Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krádeže

14. 4. 2008

Máte strach nechávat auto v noci bez dozoru? Já také. Nenaděláte ale nic. Spát musíte, nejde celou noc brejlit na parkoviště a koukat, aby vám někdo něco neprovedl s autem. Někdy se přesto v noci vzbudím a poslouchám jestli neuslyším nějaký zvuk z parkoviště.
Měl jsem Škodovku Favorita, ukradli mi z něho benzín. Musel jsem koupit novou nádrž, protože jí prorazili. Další soused se "stodvacítkou" měl po benzínu několikrát, také o Škodu Favorit přišel o pár dnů později další soused, byla nalezena v nedaleké vesnici. Jiný soused ze vchodu měl Alfu Romeo. Tu mu někdo odcizil a byla nalezena někde u Prahy.To vše za čtvrt roku, ani ne.
Pořídil jsem si nové auto a klepu se strachy, že ráno přijdu a buď bude pryč celé, a nebo mu bude něco chybět.
Co s tím? Policie ČR, která v Milovicích působí, se jistě snaží, ale nemůže být všude. Navíc prý nemá potřebný počet mužů. Možná by se dalo uvažovat o kamerovém systému a městské policii. Město již městskou policii projednávalo, ale zjistilo se, že na to nejsou finance.Divím se, jsou obecní policie, kde slouží strážníci ve dvou a mají ohromnou výslednou činnost. Stačí si zadat do vyhledávače Velké Přílepy (1200 obyvatel). Mají dva strážníky a ti odvedli již mnoho práce.
Podívejte se na obrázky ze dnešního dne tedy 14.4. na parkoviští mezi Komenskéha a Braniborskou. Drzost zlodějů nezná mezí.
-JB-

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazek