Jdi na obsah Jdi na menu
 


Česká pošta vylepšila pobočku v Milovicích

11. 7. 2011

Interiér uvnitř pobočky v ulici Lesní byl vylepšen. Jedno okénko pro zákazníky je navíc, také přibylo nové sezení, stolky, vitríny a další. Moderní vzhled uvnitř pošty je určitě pokrok od dob jejího zřízení v Milovicích. Uvnitř pošty se, ale stále tvoří dlouhé fronty, které často sahají až za venkovní dveře a to i přes nové okénko u kterého často nikdo nesedí. Vzduch uvnitř pobočky nemá žádnou šanci cirkulovat a to i přesto, že je nad pokladnami průzor. Pobočka je totiž bez oken, které by zasahovaly do míst určených pro zákazníky. Dveře pobočky jsou, dvojité a vzduch se proto dovnitř dostává jen velmi špatně. Horko a těžký vzduch uvnitř pošty je tak nepříjemný, že někteří starší lidé frontu raději opouští a odchází.

 

otviraci-doba.jpg

Otvírací doba pošty se nezměnila. Přes urgenci na vedení pošty je v sobotu otevřeno pouhé dvě hodiny od 8:00 do 10:00. Nikdo z vedení pošty, nejspíš nechápe, že převážná část obyvatel dojíždí za prací mimo Milovice a vrací se pozdě večer. Obyvatelům města by prodloužení o dvě hodiny v sobotu jistě pomohlo.

bankomat-1.jpg

Vedle vchodu do pobočky pošty se objevil bankomat ČSOB. Ten je určitě přínosem, jelikož na přepážkách České pošty se nedá stále platit kreditními kartami, což je v dnešní moderní době kupodivu.

-JB-

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář